• darkblurbg

Professionals motiveren en inspireren

People Behind The Mirror is er ook voor professionals. Met de People Academy willen we vakgenoten motiveren en inspireren door middel van het delen van onze kennis. Kennis opgedaan door vele jaren over de wereld te hebben gereisd voor het geven van trainingen en shows. Samen met jou willen we deze kennis delen en combineren met nieuwe ideeën om een basis te leggen voor een super kapperscarrière of om je nog beter te laten worden in je vak.

Agenda Trainingen & Presentaties

Maandag 30 september 2019

The Perfect Bob

Vrouwen met kort haar niet sexy? Dan heb je nog nooit een vrouw met een goed geknipte Bob gezien. De Bob straalt een bepaalde stoerheid uit en is helemaal van deze tijd. Buiten het feit dat de Bob tijdloos is, is hij trendy en terug te vinden in nieuwe varianten zoals de Lob. International REDKEN Artist Bert de Zeeuw neemt je stap voor stap mee en leert je alle technische facetten om uiteindelijk de perfecte Bob te knippen.

Waar: Redken, Hoofddorp

Inschrijven: via www.redkeneducation.nl 


Maandag 7 oktober 2019

Look & Learn

Elk jaar verzorgt International REDKEN Artist Bert de Zeeuw een Look & Learn van zijn nieuwste collectie. Hij biedt inspiratie, nieuwe technieken en meest up-to-date trends. Deze avond zal een spectaculaire avond worden waarbij coupe gecombineerd met de perfecte kleur en styling doet prikkelen…

Waar: Redken, Hoofddorp

Inschrijven: via www.redkeneducation.nl 


Dinsdag 15 oktober 2019

Trend van het Moment

International REDKEN Artist Bert de Zeeuw ontwikkelt elk half jaar zijn eigen collectie met de laatste trends. Tijdens deze training neemt hij je mee door deze trends, hoe deze tot stand zijn gekomen en kan je deze gelijk in de praktijk brengen. Volg deze training voor the next step van jouw kleur & styling vaardigheden en om vol inspiratiejouw consumenten te voorzien van de mooiste creaties.

Waar: Redken, Hoofddorp

Inschrijven: via www.redkeneducation.nl 


Dinsdag 29 oktober 2019

Updo's Red Carpet

Na de basis gaan we los met het maken van prachtige updo’s die edgy en fashionable zijn. The catwalk is the place to be als het gaat om de laatste trends. We gaan dieper in op updo’s waarbij we een brug slaan tussen editorial werk en salon werk. We leren je te werken met tools en accessoires, geven je inspiratie en moedigen je aan jouw eigen variant te maken tijdens de praktijk.

Waar: Redken, Hoofddorp

Inschrijven: via www.redkeneducation.nl 


Dinsdag 19 november 2019

Celebrity Look

Create to inspire! BN’ers & Hollywood sterren creëren de looks van het moment. Zij zijn trendsettend en super inspirerend. International REDKEN Artists Bert de Zeeuw en Nicole van der Linden nemen je mee naar de Celebs en hun looks. Creëer samen met hen de looks van het moment en laat je inspireren, zodat jij je klanten kan voorzien van de meeste trendsetting looks. Tijdens deze training ga je knippen, kleuren en stylen.

Waar: Redken, Hoofddorp

Inschrijven: via www.redkeneducation.nl 


People Behind The Mirror

Parkweg 81

6717 HM Ede

Salon

Telefoon: 0318-622 821 

E-mail: info@peoplebehindthemirror.nl

Klik hier voor een online afspraak

Haircare

Telefoon: 06-18669597 (voor rechtstreeks contact met één van onze specialisten)

E-mail: haircare@peoplebehindthemirror.nl