• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Welkom in onze salons!

We zijn er heel eerlijk in. We hebben maar één doel vanaf het moment dat je bij ons binnen komt. Ervoor zorgen dat jij met mooi haar de deur uit gaat! En zelfs dan houdt het voor ons niet op. We zullen je altijd adviseren hoe je je haar in de beste conditie houdt tot je volgende bezoek. Want jij moet je altijd op je mooist voelen, ook als wij er even niet bij kunnen zijn.

In onze salons werken we allemaal samen om tot dat doel te komen. We hebben People Behind The Mirror daarom ingedeeld in verschillende afdelingen: onze “departments”.

Hello Department

Hier kom je binnen en word je begroet door één van onze gastvrouwen. Je vindt hier ook ons grote assortiment verzorgingsproducten van Authentic Beauty Concept, Kérastase, Depot en Schwarzkopf Professional die er voor zorgen dat je haar tot de volgende behandeling in topconditie blijft.

Hello Department

Coffee Bar & Coffee Corner

Bij de Coffee Bar op de begane grond of bij de Coffee Corner op de eerste etage kun je kiezen wat je wilt drinken: van koffie of thee in ochtend tot een glaasje wijn, bier of bubbels in de namiddag en avond.

Coffee Bar

Styling Department

Na ontvangen te zijn door onze gastvrouw word je begeleid naar de Styling Department waar de topstylist een huid- en haar-analyse maakt. Vervolgens ga je naar de Shampoo Department voor een was-massage om daarna weer terug te keren naar de topstylist voor een knip- en stylings-behandeling.

Styling Department

Shampoo Department

In de Shampoo Department zijn speciale ligfauteuils om het wassen zo comfortabel mogelijk te maken. Geniet van onze signature was-massage: je wordt helemaal “zen”.

Nadat de was-massage is afgerond met een warme handdoek word je begeleid naar de Barber-, Color- of Stying Department, waar onze top-stylisten de behandeling overnemen.

Shampoo Department

Color Department

Aan lange tafels wordt door onze kleurspecialisten advies gegeven over de huidige kleurtrends en wordt er een vertaling gemaakt naar jouw wensen.

Color Department

Barber Department

Speciaal voor de mannen is onze stoere Barber Department waar we niet alleen knippen maar ook scheren en baardverzorging geven.

Barber Department


Volg People Behind The Mirror op Facebook en Instagram

People Behind The Mirror

Maak een afspraak online:

 

Salon Parkweg

Parkweg 81

6717 HM Ede

Telefoon: 0318-622 821 

E-mail: parkweg@peoplebehindthemirror.nl

Salon Grotestraat

Grotestraat 129

6711 AL Ede

Telefoon: 0318-618 484 

E-mail: grotestraat@peoplebehindthemirror.nl

Haarwerksalon

Parkweg 81

6717 HM Ede

Telefoon: 0318-632 344

E-mail: haircare@peoplebehindthemirror.nl