• darkblurbg

Queen for a Day

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Op één van de meest bijzondere dagen van je leven wil je natuurlijk het allermooiste bruidskapsel hebben. Het team van People Behind The Mirror heeft veel ervaring met bruidskapsels en fotoshoots. We kunnen er dan ook voor zorgen dat jij echt “Queen for a Day” wordt.

 

Hoe werkt het?

Eerst maken we een afspraak voor een proefkapsel. We vragen je een foto van je jurk, je bruidsboeket en de accessoires (zoals sieraden, sluier, hoed) mee te nemen. We kijken samen wat je wensen zijn en hoe we het best passende en mooiste bruidskapsel kunnen creëren. Vervolgens maken we een proefkapsel zodat je een goed beeld krijgt van wat het gaat worden. Meestal doen we deze afspraak zo’n zes tot acht weken voor de bruiloft.

De dag voor de bruiloft kom je langs in onze salon en verwennen we je met een massage ritueel: een was-massage van 15 minuten met de beste verzorgingsproducten zodat we de perfecte basis creëren voor je bruidskapsel.

Op de grote dag zelf verzorgen wij het bruidskapsel. Dit kan bij ons in de salon, bij jou thuis of op een andere locatie: wat voor jou het beste uitkomt. We gaan ervoor zorgen dat jij er prachtig uitziet en dat je volop kunt schitteren op deze bijzondere dag!

 

Haar: People Behind The Mirror | Make-up: Angelique Doppenberg

Duidelijke prijzen

We maken van te voren duidelijke afspraken over je wensen en ook over de prijs. Dan kom je nooit voor verrassingen te staan!

De prijs van het bruidsarrangement is €200,00:

  • Proefkapsel (90 minuten, 6 tot 8 weken voor je bruiloft, in onze salon)
  • Massage ritueel (15 minuten, 1 dag voor je bruiloft, in onze salon)
  • Bruidskapsel (90 minuten, op de dag van je bruiloft, in onze salon)

We rekenen de volgende toeslagen:

  • Bruidskapsel bij jou thuis of op locatie: €60,00 (plus €0,31 reiskosten per km)
  • Extra tweede proefkapsel: €60,00
  • Proefkapsel en bruidskapsel door Bert de Zeeuw: €40,00
  • Afspraken buiten onze reguliere openingstijden: €12,50 per half uur

Onze ervaring leert dat we voor zowel het proefkapsel als het bruidskapsel 90 minuten nodig hebben voor het mooiste resultaat. We kunnen bij de eerste afspraak voor het proefkapsel goed inschatten of we, rekening houdend met jouw wensen, meer tijd nodig zullen hebben. Mocht dat het geval zijn, dan geven we van te voren duidelijk aan hoeveel extra tijd we nodig hebben en wat de extra kosten zullen zijn (we rekenen €25,00 per half uur).

Mocht je haaraccessoires of iets anders van ons lenen, dan vragen wij daar €25,00 borg voor. Zodra je de geleende spulletjes terug komt brengen geven wij je de borg weer terug.

 

Haar: People Behind The Mirror | Make-up: Angelique Doppenberg

Een afspraak maken

We raden je aan om ruim van te voren een afspraak bij ons te maken voor je bruidskapsel zodat je zeker bent van een plek. Je kunt hiervoor bellen met onze receptie of een mail sturen.

 

Niet vergeten…

Wij zijn er ook voor de bruidegom! Hij kan zich ’s ochtends bij ons laten scheren en zijn haar laten stylen.

En tenslotte, we wensen je heel veel succes en vooral plezier met de voorbereidingen voor je bruiloft! Geniet ervan!

 

Haar: People Behind The Mirror | Make-up: Angelique Doppenberg


Make-up: de finishing touch

We werken samen met gerenommeerde make-up artists en visagisten voor presentaties en fotoshoots. Voor het perfecte plaatje brengen wij je graag in contact met hen.

De make-up op de foto's die je hier ziet is verzorgd door Angelique Doppenberg:

"Op de mooiste dag van je leven wil je er ook op je mooist uitzien. Ik zorg ervoor dat je een stralende bruid bent! Zowel voor de proef make-up als op de huwelijksdag kom ik bij je aan huis. Uiteraard is het ook mogelijk om voor familie of vrienden een afspraak te maken."

 

Angelique Doppenberg


Inspiratie

We hebben een kleine selectie gemaakt van onze creaties. Klik op een afbeelding voor een grote foto en doe alvast wat inspiratie op! Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden.

 


People Behind The Mirror

Maak een afspraak online:

 

Salon Parkweg

Parkweg 81

6717 HM Ede

Telefoon: 0318-622 821 

E-mail: parkweg@peoplebehindthemirror.nl

Salon Grotestraat

Grotestraat 129

6711 AL Ede

Telefoon: 0318-618 484 

E-mail: grotestraat@peoplebehindthemirror.nl

Haarwerksalon

Parkweg 81

6717 HM Ede

Telefoon: 0318-632 344

E-mail: haircare@peoplebehindthemirror.nl