• darkblurbg

Specialist in haarwerken & pruiken

We zijn er altijd voor onze klanten, juist als je het misschien het hardst nodig hebt. Bij People Haircare, onze haarwerksalon in Ede, werken onze specialisten op het gebied van haarwerken en pruiken.

Wanneer er een grote kans op haarverlies aanwezig is, staan wij je persoonlijk bij in moeilijke tijden. Het gevoelsmatig verliezen van je identiteit wanneer je je haar verliest, zullen wij zoveel mogelijk beperken door samen met jou het juiste haarwerk aan te meten. Ook voor andere hoofdbedekking zoals mutsjes, petten en sjaals kun je bij ons terecht.

Persoonlijke begeleiding, kwaliteit en privacy zijn bij ons natuurlijk gegarandeerd.

Onze haarwerk-salon is gevestigd in hetzelfde pand als onze kapsalon en is zowel bereikbaar via een eigen ingang als de hoofdingang van de kapsalon. Je kunt dus zelf kiezen voor volledige privacy als je je daar prettiger bij voelt.

ONZE SERVICE

Maak bij ons vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hierbij gaan we met elkaar kijken naar de beste oplossing voor je haarprobleem. Dat kan haarverlies zijn door chemokuren, hormonen of andere vormen van alopecia. Natuurlijk kunnen wij ook bij je thuis of in het ziekenhuis komen.

Wanneer een haarwerk de beste oplossing voor je is maken we een vervolgafspraak om een uniek haarwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen, te passen. We knippen dan je eigen haar en brengen het haarwerk in model. Daarbij geven we goede instructies over het opzetten en onderhouden van je haarwerk zodat je met een vertrouwd gevoel naar huis kan.

Interieur haarwerk salon

NAZORG

Zodra je eigen haar weer begint te groeien kun je langskomen om je haar bij te laten werken voor gelijkmatige en gezonde haargroei. Je eigen haar zal er weer goed uit zien tegen de tijd dat je het haarwerk niet meer nodig hebt. Deze service is helemaal kosteloos want we vinden het belangrijk dat je in deze periode tevreden bent over je uiterlijk. 

 

Persoonlijke aandacht

COLLECTIE

We hebben een grote collectie haarwerken, sjaals, petten en mutsjes. Klik hier voor een aantal voorbeelden. De ideale oplossing vinden we samen in onze haarwerksalon.

Haarwerken

VERGOEDING

Wij zijn een SEMH (Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen) gecertificeerd bedrijf en mogen daarom via elke zorgverzekeraar leveren. Dit betekent ook dat wij aan zeer strenge eisen moeten voldoen.

De vergoedingsmogelijkheden zijn per zorgverzekering verschillend. Iedereen die een zorgverzekering heeft in Nederland en om medische redenen een haarwerk nodig heeft, kan rekenen op de basisvergoeding en een eventuele aanvullende vergoeding.

 

HSBN

People Haircare is lid van de HSBN (Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland) en is door de SEMH gecertificeerd krachtens de HWK regeling.

SEMH is de enige gekeurde certificeringsinstantie in de haarwerkbranche en toetst of haarwerkbedrijven voldoen aan de eisen die de HSBN stelt. Daardoor hebben wij nagenoeg met alle zorgverzekeraars een zorgovereenkomst.

De klachtenregeling bij de HSBN zorgt er bovendien voor dat je altijd terecht kunt bij een erkende onafhankelijke klachtencommissie als we er samen niet uit mochten komen.


People Behind The Mirror

Maak een afspraak online:

 

Salon Parkweg

Parkweg 81

6717 HM Ede

Telefoon: 0318-622 821 

E-mail: parkweg@peoplebehindthemirror.nl

Salon Grotestraat

Grotestraat 129

6711 AL Ede

Telefoon: 0318-618 484 

E-mail: grotestraat@peoplebehindthemirror.nl

Haarwerksalon

Parkweg 81

6717 HM Ede

Telefoon: 0318-632 344

E-mail: haircare@peoplebehindthemirror.nl