• darkblurbg

Laat je inspireren door onze collecties 

We laten ons inspireren door internationale trends op het gebied van fashion, lifestyle, design en haarmode. Bert de Zeeuw en zijn team geven internationaal trainingen en inspiratiesessies.

Het Creative Team van People Behind The Mirror maakt zelf meerdere collecties per jaar die in nationale en internationale vakbladen en media worden gepubliceerd.

 

Into the Woods

Collectie Herfst/Winter 2018-2019

"And in the woods I go, lose my mind and find my soul."

Je moet een sterke persoonlijkheid hebben wil je in de wereld van tegenwoordig nog dicht bij jezelf blijven. Het wordt steeds belangrijker om een statement te maken naar de buitenwereld. Door een duidelijk kapsel te dragen met een kleur die voor jou kenmerkend is.

Rock & Roll Men

Fade-techniek. Er is eerst een sterke lijn geknipt in de zij- en nekpartij, daarna is het haar “kam-op-schaar” opgeknipt. De lok is a-symmetrisch geknipt.

Dandy Men

Het bovenhaar is in gelijke lagen geknipt met een volle, massieve pony. De nekpartij is soft ingeknipt.

Vrouwen

De zij- en achterpartij worden in toenemende lagen geknipt. Het bovenhaar wordt in korte gelijke lagen geknipt. De kruin-partij wordt extra kort ingeknipt en de pony recht en massief.

De Curtain Fringe is terug

Met een knipoog naar Charlie’s Angels worden alle haren naar voren gekamd en om het gezicht in lagen geknipt. De pony wordt in een driehoek afgedeeld en uithollend geknipt.

  

  

  

  

  

 

West-End Boys

Mannencollectie Herfst/Winter 2018-2019

Je eigen stijl creëren en daardoor een statement maken. Zonder dat het te bedacht is. “Men will be men”, maar wel met een persoonlijke identiteit.

Van strakke contouren tot nonchalante lokken, het kan allemaal. De nekpartij wordt opgeknipt met boven haren die daar overheen vallen. Opvallend is de korte kruin die net dat ruige effect geeft aan het haar. Producten worden gebruikt om het haar glans of juist een ruig effect te geven.

   

   

 

#ONFLEEK

Collectie Lente/Zomer 2018

Lang haar is dé trend van dit moment. Lang in lagen of gesneden om meer texture te krijgen.

Knippen:
Het haar in deze collectie is gesneden in lange lagen. Of alles is naar voren geprojecteerd en rond het gezicht in lagen gesneden. Dit om een zacht layer effect te krijgen zodat het haar zo natuurlijk mogelijk valt.

Styling:
Om je te kunnen onderscheiden is styling van groot belang. Texture zoals Surf Waves en Fashion Waves geven lang haar een eigentijdse uitstraling.
Haar opgestoken in een rafelige knot met in de contour haar vrij gelaten, geven net dat nonchalante randje om je festival look compleet te maken.

Kleur:
Metallic pink, blue of mermaid kleuren, het kan allemaal. Totaalkleuring die van een diepe aanzet vloeiend overloopt naar lichtere punten.
3D coloring, waarbij drie kleuren met hetzelfde kleurkarakter worden gebruikt, geven het haar meer diepte en nuance.

   

   

 

Lost & Found

Collectie Herfst/Winter 2017-2018

Vroeger had je vrouwen die “De Muze" waren van een bekende kunstenaar of ontwerper. In de jaren 90 werden vrouwen “Het Gezicht" van een modehuis, ontwerper of van collecties.

Tegenwoordig zijn vrouwen “Stijl-iconen”, ze worden gevolgd op social media om hun zelf ontwikkelde stijl. Zij zijn vrij van wat de mode of trends voorschrijven; ze bepalen zelf wel wat ze willen dragen.