• darkblurbg
  • darkblurbg

Welkom in onze salon!

We zijn er heel eerlijk in. We hebben maar één doel vanaf het moment dat je bij ons binnen komt. Ervoor zorgen dat jij met mooi haar de deur uit gaat! En zelfs dan houdt het voor ons niet op. We zullen je altijd adviseren hoe je je haar in de beste conditie houdt tot je volgende bezoek. Want jij moet je altijd op je mooist voelen, ook als wij er even niet bij kunnen zijn.

In onze salon werken we allemaal samen om tot dat doel te komen. We hebben People Behind The Mirror daarom ingedeeld in verschillende afdelingen: onze “departments”.

Hello Department

Hier kom je binnen en word je begroet door één van onze gastvrouwen. Je vindt hier ook ons grote assortiment verzorgingsproducten van Redken, Kérastase, Authentic Beauty Concept en Depot die er voor zorgen dat je haar tot de volgende behandeling in topconditie blijft.

Hello Department

Coffee Bar

Coffee Bar & Coffee Corner

Bij de Coffee Bar op de begane grond of bij de Coffee Corner op de eerste etage kun je kiezen wat je wilt drinken: van koffie of thee in ochtend tot een glaasje wijn, bier of bubbels in de namiddag en avond.

 

Styling Department

Na ontvangen te zijn door onze gastvrouw word je begeleid naar de Styling Department waar de topstylist een huid- en haar-analyse maakt. Vervolgens ga je naar de Shampoo Department voor een was-massage om daarna weer terug te keren naar de topstylist voor een knip- en stylings-behandeling.

Styling Department

Shampoo Department

Shampoo Department

In de Shampoo Department zijn speciale ligfauteuils om het wassen zo comfortabel mogelijk te maken. Je kunt kiezen uit twee soorten hoofdmassages: een ontspannende of activerende was-massage zorgt ervoor dat je helemaal “zen” wordt.

Nadat de was-massage is afgerond met een warme handdoek word je begeleid naar de Barber-, Color- of Stying Department, waar onze top-stylisten de behandeling overnemen.

 

Color Department

Aan lange tafels wordt door onze kleurspecialisten advies gegeven over de huidige kleurtrends en wordt er een vertaling gemaakt naar jouw wensen.

Color Department

Barber Department

Barber Department

Speciaal voor de mannen is onze stoere Barber Department waar we niet alleen knippen maar ook scheren en baardverzorging geven.

 


Volg People Behind The Mirror op Facebook en Instagram

People Behind The Mirror

Parkweg 81

6717 HM Ede

Salon

Telefoon: 0318-622 821 

E-mail: info@peoplebehindthemirror.nl

Klik hier voor een online afspraak

Haircare

Telefoon: 0318-632 344 (of 06-1866 9597 voor rechtstreeks contact met één van onze specialisten)

E-mail: haircare@peoplebehindthemirror.nl