• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

De beste merken. Voor jou.

Bij People Behind The Mirror werken we met de allerbeste producten voor kleuren en verzorging van milk_shake, Authentic Beauty Concept, Kérastase, Bouclème, Depot en Schwarzkopf Professional.

We besteden veel tijd aan het zoeken naar de beste producten. Ieder merk en ieder product heeft dan ook een toegevoegde waarde in onze salon.

Onze medewerkers worden regelmatig getraind op productkennis zodat ze jou het beste advies kunnen geven.LAAT DE NATUURLIJKE SCHOONHEID VAN JE HAAR HERLEVEN.

Bij People Behind The Mirror hebben we heel bewust gekozen voor de kleurproducten van het Italiaanse merk "milk_shake".

Bij milk_shake komt de natuur op de eerste plaats. Daarom kiezen ze ervoor om duurzame elektriciteit uit hernieuwbare bronnen te gebruiken.

Daarnaast selecteren ze zorgvuldig de componenten waarmee ze hun producten, verpakkingen en drukwerk ontwikkelen:

 • Hoogtechnologische “Made in Italy-formules” die rijk zijn aan natuurlijk verkregen en gecertificeerde organische ingrediënten, waar mogelijk sulfaatvrij, vrij van parabenen en natriumchloridevrij.
 • Verpakkingen gemaakt van 50% gerecycled plastic dat een speciaal additief bevat dat het biologische afbraakproces versnelt.
 • Marketingmaterialen worden voornamelijk geprint op ongecoat, gecertificeerd FSC-papier.

Je begrijpt dat wij heel blij zijn met dit mooie merk in onze salons.

PRODUCTS WITH INTEGRITY.

Authentic Beauty Concept is een prachtig merk dat helemaal past bij People Behind The Mirror. Dit holistische premium merk omarmt een hele nieuwe kijk op authentic beauty.

Om de natuurlijke schoonheid te benadrukken, kiest Authentic Beauty Concept voor zorgvuldig geselecteerde, duurzame ingrediënten.

De producten bevatten:

 • geen siliconen
 • geen oppervlakte-actieve sulfaten
 • geen minerale oliën
 • geen kunstmatige kleurstoffen
 • maar wél krachtigere veganistische ingrediënten!

Deze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd: wat ze weglaten is net zo belangrijk als wat ze erin stoppen!

Met de nieuwe Refill Bar gaan we nog een stapje verder. Neem je shampoo- en conditionerflessen mee terug naar de salon en laat die navullen met je favoriete product. Heel makkelijk!


Amplify for fine hair


Replenish for damaged hairJOUW PERSOONLIJKE VERZORGING.

Al sinds de opening van onze eerste salon hebben wij de producten van Kérastase in ons assortiment. En daar hebben we natuurlijk een hele goede reden voor! Kérastase blijft innoveren en maakt een reeks specifieke producten en behandelingen.

Zo is er Kérastase Densifique tegen haarverlies en dunner wordend haar.

Iedereen verlangt naar uitzonderlijk mooi haar, maar de oplossing verschilt per persoon. Zo kunnen het haartype, hoofdhuidproblemen, interne en externe factoren de gezondheid van het haar beïnvloeden. Het vraagt persoonlijke aandacht en expertise om een oplossing te vinden voor deze factoren en jouw perfecte haar te krijgen.

Laat je daarom adviseren door onze stylisten voor het product en de behandeling die het beste aansluiten bij jouw behoefte!


Kérastase Blond Absolu


Kérastase DensifiqueTRADITIE HERLEEFT. ECHTE TOOLS VOOR DE SCHOONHEID VAN MANNEN.

DEPOT eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Ze hebben een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man.

Alle producten zijn gecreëerd op basis van traditionele formules, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

Het assortiment bestaat uit specifieke producten voor het haar aangevuld met producten voor het lichaam.

De formules zijn op basis van innovatieve technologieën en hoogwaardige ingrediënten.

We hebben ze natuurlijk zelf geprobeerd. Onze conclusie: échte must-haves voor iedere man!

Tip: het ideale cadeau voor een verjaardag, vaderdag, de feestdagen of gewoon zomaar.


No. 606 en 607: ideaal voor na het sporten


De 300-serie: altijd het perfecte styling productPROFESSIONELE STYLING-PRODUCTEN VOOR BIJ JOU THUIS.

We waren op zoek naar een effectieve en no-nonsense lijn met styling-producten. En die hebben we gevonden in Session Label van Schwarzkopf Professional.

Gedreven door de compromisloze behoeften van professionele sessie-stylisten, beantwoordt deze exclusieve stylinglijn volledig aan onze wensen. Het beste van de catwalk bij jou thuis!

Het assortiment van Session Label bestaat uit twaalf innovatieve, hoogwaardige, superlichtgewicht formules. Ze zijn gemaakt om te combineren zonder te overbelasten, dus je creëert in een handomdraai je ideale look.

MOOIE, GLANZENDE KRULLEN WAAR JE TROTS OP ZULT ZIJN.

We zijn het er allemaal over eens dat krullend haar mooi is, maar het heeft wel extra verzorging nodig.

Als dé krullenkapper in Ede waren we dan ook op zoek naar de allerbeste producten voor krullen.

Bouclème is een van nature krachtige haarverzorging die krullen serieus neemt. Het zit boordevol plantenextracten en weelderige geuren en voedt kwetsbaar haar van binnenuit zonder uitdrogende sulfaten of zware siliconen.

Iedereen is anders. Daarom is Bouclème een compleet systeem dat is gemaakt om voor elke soort krul te zorgen. Kies de perfecte combinatie om je lokken te reinigen, conditioneren en definiëren.

Het resultaat? Mooie, glanzende krullen waar je trots op zult zijn.

Michèle, de Engelse oprichtster van Bouclème: "Ik begon Bouclème om het assortiment te creëren dat ik niet kon vinden: kwaliteitsproducten, geworteld in de natuur en serieus over krullen."

En we kunnen bevestigen: dat is gelukt!
People Behind The Mirror

Maak een afspraak online:

 

Salon Parkweg

Parkweg 81

6717 HM Ede

Telefoon: 0318-622 821 

E-mail: parkweg@peoplebehindthemirror.nl

Salon Grotestraat

Grotestraat 129

6711 AL Ede

Telefoon: 0318-618 484 

E-mail: grotestraat@peoplebehindthemirror.nl

Haarwerksalon

Parkweg 81

6717 HM Ede

Telefoon: 0318-632 344

E-mail: haircare@peoplebehindthemirror.nl